Jaluzele romane

cumpara-jaluzele-romane-in-chisinau jaliuzi-romane jaluzele-romane-cumpara-in-moldova rimskie-jaliuzi-kisineov

Jaluzelele romane (denumite şi storuri romane sau falduri) sunt produse sofisticate, preferate de persoanele cu gusturi rafinate care doresc o soluţie de umbrire înalt calitativă şi care să devină un element de decor esenţial în amenajare.

Jaluzelele romane adăugă stil şi subtilitate oricărei încăperi, reprezentând una dintre cele mai elegante soluţii de protecţie solară, în pofida aspectului relativ simplu la prima vedere.

Acest tip de jaluzele combină rafinamentul rulourilor cu simplitatea jaluzelelor oferind căldură, intimitate şi protecţie solară.

Jaluzelele romane sunt realizate dintr-o gamă variată de materiale textile care se întreţin şi se curăţă uşor, Dvs aveți posibilitatea de a alege din varietatea noastră de material, sau puteți veni cu materialul Dvs, iar noi Vă vom confecționa jaluzelele.

Jaluzele romane au ca destinaţie atât locuinţele particulare, cât şi spaţiile business unde sunt recomandate materiale uni şi rezistente la spălări grele.

Pentru a comanda jaluzelele romane, este de ajuns să sunați pe oricare din numerele de telefon mentionate în Contacte. Noi vom fi bucuroși să Vă ajutăm să alegeți jaluzelele potrivite pentru Dvs, iar inginerul nostru va lua măsurările necesare gratis, iar ulterior le va monta.

Așteptăm sunetul Dvs.