Accesorii

Pervaz:

Un element important și familiar al ferestrei  – pervazul, astăzi nu este doar un element al montării ferestrei, care influențează izolarea termică și fonică a casei, dar de asemenea determină confortul și o ambianță plăcută. Pervazurile moderne ramîn în continuare locul tradițional de poziționare a obiectelor  casnice: florilor, elementelor de decor, obiectelor de uz casnic. Diferiți producători ne ajută să facem acest loc cu adevărat frumos, oferind o gamă largă de culori și texturi.

Pervaz de plastic:

  1podokonnik plastik belyi  2podokonnik plastik zol dub

Pervazele din PVC, cu o rezistență ridicată la umeditate și cu strat antiimflamabil, poate fi de 2 culori: alb și de culoarea stejarului auriu.

Pervaz DANKE:

3danke  Danke_logo_new_style

          Pervazele DANKE sunt fabricate și ele din PVC dar acestea sunt acoperite cu peliculă de laminare din acril. Stratul lucios al pervazurilor Danke își păstrează strălucirea perfectă și finețea pe toată durata de exploatare chiar dacă sunt amplasate ghivece de flori sau piese de decor. Colecția de decoruri a pervazelor DANKE se fabrică ținând cont de tendințele moderne ale designului de interior. Există modele pentru orice stil și culoare, de la alb laconic și simplu, pînă la  tipurile ce imită pervazurile costisitoare de marmură și lemn.

Pervaz Crystallit

  5crystalit  5crystallit-logo

Pervazele Crystallit sunt lideri pe piata pervazelor de clasa premium. Marca dată este cunoscută datorită unei palete largi de decoruri – 29 de tipuri – și unor proprietăți, care poziționează pervazele Crystalit mai sus decît pervazele tradiționale. Ranforsate cu elemente de rigidizare, pervazele sunt acoperite cu peliculă de laminare din acril, care protejeaza pervazul de la deteriorări mecanice, materiale fierbinți, caustice și alcooli.

Scurgeri și Streșine:

 7Отливы  8Козырьки

Scurgerea este un suport de metal, montat pe partea exterioară a clădirii în partea de jos a ferestrei, pentru a o proteja de apă, iar Streșina este suportul de metal care se montează în partea de sus a ferestrei. În funcție de metalul din care sunt realizate scurgerile și streșinile pot fi de 2-uă tipuri:

9otlivy ozinkScrugere/streșină de zinc în cele mai dese cazuri este folosit ca element – parte al sistemului de instalare a ferestrei. Ele prezintă o placă metalică indoită si montată în partea de jos/sus, exterioară a ferestrei. Foaia zincată care este folosită pentru producere este foarte subțire, grosimea acesteia este doar de 0,4 – 1 mm – dar aceasta este de ajuns pentru ca scurgerea sau streșina să-și îndeplinească pe deplin funcțiile. Lățimea scurgerii/streșinii de zinc poate fi diferită – de la 100 mm pînă la 450 mm – îndependență de locul și scopul montării acesteia. Sunt acoperite cu vopsea rezistentă de culoare albă sau cafenie. 

 10otlivy aluminevye Scurgere/streșină de aluminiu este una din cele mai bune soluții pentru a proteja fereastra din exterior. Scrugerea și streșina de aluminiu este fabricată prin metoda presării aliajului de aluminiu, anodării, vopsirii și acoperii cu lac. Rezistența la coroziune ale aliajelor de aluminiu, rezistența la factori externi și faptul că acestea nu produc mult zgomot în timpul unei ploi puternice – transformă scurgerile șo streșinile de aluminiu într-un element al ferestrei de lungă durabilitate.

Plase antimochite:

11moskitn setkaPlasa antimochite – este o metodă sigură și necostisitoare de a proteja casa Dvs de insecte, praf și obiecte străine aruncate de la etajele de mai sus. Plasele antimoschite la ferestre asigură acesul aerului în încăpere și previne căderea animalelor domestice. Dacă ați instalat deja ferestre termopane, dar din anumite motive nu aveți plase antimoschite, sau acestea s-au deteriorat, noi suntem la dispoziția Dvs pentru producerea plaselor pentru ferestrele Dvs.