Despre noi

DIADOS  – NOI VĂ FACEM FERESTRE FRUMOASE!!!

Compania DIADOS se ocupă cu producerea, vanzarea și montarea Fetrestrelor si Usilor din PVC si din Aluminiu, a Jaluzelelor de toate tipurilor si a Roletelor exterioare – la cele mai avantajoase prețuri. Activăm pe piața Ferestrelor din PVC, a Jaluzelelor și Roletelor din 1999, și în tot acest timp suntem în contact direct cu cei mai buni furnizori de materiale din Europa.

CALITATEA, SIGURANȚA ȘI DURABILITATEA– sunt caracteristicele principale a produselor Diados. Specialiștii noștri vă vor ajuta în scurt timp să alegeți ferestrele, ușile, jaluzele sau roletele care ar satisface nevoile Dvs. individuale, fie pentru birou, casă sau apartament. După ce produsul Dvs. va fi fabricat, acesta va fi montat de către echipa noastră, respectînd toate standardele de stat și normele în construcție. Produsele noastre vor deveni garanția confortului Dvs.

În timpul reparației, apelînd la Diados Dumneavoastră economisiți timp, efort și energie. Dumneavoastră alegeți modelele și culorile produselor, iar noi Vă instalăm geamurile, ușile, roletele și jaluzele.