Feronerie

Cumpărătorii, cînd comandă construcții din PVC, uși sau ferestre, acordă atenție caracteristicilor funcționale și practice – izolare termică și fonică. Însă de calitatea feroneriei clienții sunt interesați foarte rar. Feroneria asigură ermeticitatea și siguranța ferestrei, de aceea aceasta este un element important al ferestrei.

Dintre mulțimea de producători, noi i-am ales pe cei mai buni din punct de vedere a raportului Preț – Calitate.

Feroneria Austriacă MACO:

maco maco-logo

 

Siguranța și stabilitatea funcționării geamului depinde în totalitate de calitatea feroneriei. Maco, fiind un  producător cu experiență de peste 60 de ani , suplinește  fiecare element al feroneriei cu calități suplimentare si avantaje  funcționale care o diferențiază de alți producători.

Feroneria Maco asigură fiabilitatea si durabilitatea ferestrelor din PVC. O astfel de durabilitate este motivată de o înaltă rezistență față de mediul înconjurător, datorită stratului de ceara anticoroziv perfect pentru o funcționare activă îndelungată.

Feroneria Austriacă MACO:

 • Presupune o montare comodă și rapidă avînd în fine o utilizare comfortabilă a geamurilor termopane.
 • Dispune de un nivel înalt de siguranță și de protecție împotriva accesului nesancționat.

Feronerie Germană SIEGENIA-AUBI:

  siegenia aubi  siegenia aubi - logo

Feroneria SIEGENIA- AUBI dispune de o calitate si caracteristici  tehnnice înalte confirmate  prin numeroase teste oficiale ale instituțiilor recunoscute.

Feroneria SIEGENIA-AUBI este rezistentă la cel puțin 40000 de cicluri închidere-deschidere. O atenție deosebită este acordată sistemului de ventilare cu izolație fonică. Ele nu doar permit pătrunderea aerului curat  chiar și cu fereastra închisă, dar și omit expunerea la zgomotul de afara.

Feroneria Germană SIEGENIA-AUBI:

Suprafețele feroneriei sunt  acoperite cu două straturi, ceea ce le permite să evite coroziunea pe timpul funcționării;

 • Oportunitatea de a finaliza ferestre  arcuite ,dreptunghiulare și trapezoidale.
 • Toate componentele sunt sigure si ideale in folosință și sunt de proveniență germană.
 • În diferite condiții climaterice durabilitatea ferestrei se realizează prin elemente cu acoperire anti-coroziune;

Feronerie Turcească ENDOW:

endow  Endow-logo

Feroneria ENDOW este importată pe piața Europei, Rusiei și Ucrainei de către compania turcească Ensan. Experiența bogată a companiei in sfera producerii feroneriei pentru construcțiile  PVC și punerea în aplicare a noilor tehnologii, au obținut o combinație perfectă a prețului si calităț   ii.

Una din cauzele principale a cererii acestei mărci pe piață sunt nenumăratele opinii pozitive din partea clienților asupra calității funcționării feroneriei.

Calitatea mărcii Endow este intărită de certificatele de comformitate, corespunde tuturor cerințelor și asigură o perfecțiune și o durabilitate a funcționării.

Feroneria turcească ENDOW:

 • Trei straturi de acoperire anticorozivă;
 • Blocare acțiuni greșite;
 • Sistem de ventilare cu fane;
 • Raport optimal preț – calitate.

Accesorii pentru ferestre și uși MEDOS:

 medos  Medos-logo

Accesoriile pentru ferestre MEDOS se produc din aliaj de aluminiu, și fiindcă furnizorii de materiale sunt supuși unui control strict de calitate, putem garanta calitate și durabilitatea mânerelor și accesoriilor MEDOS.

Accesoriile sunt vopsite cu vopsea pulbere de înaltă calitate, de la producători de încredere. Se acordă prioritatea vopselelor rezistente la razele ultraviolete și la coroziune (deci, mânerele, balamalele și alte accesorii de culoare albă, nu se îngălbenesc și nu ruginesc).

Accesoriile pentru ferestre MEDOS:

 • Design ergonomic modern;
 • Mecanisme de înaltă calitate;
 • Durabilitate și acoperire sigură.