Porţi

POARTA

Poarta secționată este o varietate a porților tradiționale și este compusă din mai multe secții unite prin balamale. Secțiile se mișcă pe șinele de ghidare, montate pe marginile golului și se ridică în cutie care este montată sub tavan.

Porțile secționate se instalează de obicei în case particulare, garaje subterane și parcări, instalații industriale și agricole, depozite, service și spălătorii auto.

Porțile secționate au aceiași destinație ca și porțile tradiționale, dar spre deosebire de acestea porțile secționate oferă o serie de avantaje:

  • Se deschid vertical, astfel economisindu-ne spațiu în față și în părțile garajului;
  • Oferă protecție sporită față de acțiunile mediului exterior și o izolare fonică excelentă;
  • Sunt sigure în exploatare;
  • Porțile pot fi instalate practic în orice loc;
  • Au un aspect exterior atractiv

Porțile secționate se montează pe partea interioară a golului porții și poate fi ușor manevrată atît electric cît și mecanic, pentru că greutatatea porții este compensată de către arcurile de inerție, cu care aceasta este echipată. Dar poarta poate fi echipată și cu ușiță de serviciu, sau poate fi automatizată permițînd deschiderea acestei de la telecomandă, în acest caz poarta este ridicată de tijă electrică. Metodele de deschidere a porții de la distanță sunt diverse: de la telecomandă, sau buton staționar pînă la utilizarea telefonului mobil.

1poarta 2poarta 3poarta 4poarta 5poarta 6poarta 7poarta 8poarta